Aparat za elektrostimulaciju lica i vrata

Aparat za elektrostimulaciju lica i vrata

Aparat za elektrostimulaciju lica i vrata

HSR Face je uređaj za elektro-stimulaciju lica, kojim nam je moguće efikasno djelovati na lice i vrat u svim slučajevima koji zahtijevaju poboljšanje metabolizma i cirkulacije:
ne kirurški lifting, opušteno tkivo, bore, dehidrirana koža, kuperozna koža, masna, nečista, i seboreična koža…
Strujom stimuliramo i provociramo mišiće lica, vraćamo tonus koži te omogućavamo maksimalno prodiranje hranjivih sastojaka u dublje slojeve kože.
Uređaj ima različite programe za stimulaciju, ali ima i 5 različitih elektroda, koje koristimo ovisno o zoni koju tretiramo i rezultatu kojeg želimo postići.

Biološki efekti istosmjerne struje
Kada apliciramo istosmjernu struju na živo tkivo, u unutrašnjosti stanice dolazi do polarizacije i dovodi do kretanja iona unutar stanične protoplazme (živa bjelančevina stanice).

To dovodi do poboljšanje metabolizma u stanici. Ova struja djeluje i na staničnu membranu, koja inače miruje, a sada postaje aktivnija i popustljivija.
Dolazi do povećanog korištenje kisika i oslobađanja ugljičnog dioksida, do bolje cirkulacije i oslobađanja energije potrebne u svim procesima u organizmu..

Vrlo često, zahvaljujući ovom efektu, dolazi do otvaranja kapilara, koje se inače ne koriste, čime se postiže maksimalna penetracija hranljivih sastojaka, u najdublje slojeve kože.

Učinak koji se događa primjenom istosmjerne struje, je poticanje i oživljavanje stanice, tkiva, malih mišićnih skupina a time i cjelokupnog izgleda kože.

Biološki efekti izmjenične struje

Stimulirajući pokretački živac u mišiću izmjeničnom strujom, čiji se intenzitet i trajanje odrede prema potrebi, postižu se kontrakcije samog mišića.
Rezultat djelovanja ove struje na kožu i tkivo, je kao i kod istosmjerne – plus povećana cirkulacija limfe, provocirana kontrakcijama mišića, povećanje volumena mišića i tonusa kože.
Ovakvom stimulacijom aktiviraju se različiti mehanizmi koji dovode do:

otpuštanja endorfina, aktiviranja mehanizama koji vode ka blokadi kralježnice, oslobađanje masnih nakupina;

HSR Face koristimo za tretmane na licu i vratu u slučajevima koji traže poboljšanje metabolizma i lokalne mikro cirkulacije, kod kože bez tonusa, suhe i dehidrirane, ostarjele i naborane kože, za dobivanje mlađih i čvršćih kontura lica.

I upravo zahvaljujući različitim programima, također odlična je podrška u smirivanju i ublažavanju, ali i liječenju

nečiste, nadražene kože, kao i kože zahvaćene kuperozom.

Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook