Elektrostimulacija tijela – green former

Elektrostimulacija tijela – green former

Ovo je jedan od naših i vaših favorit tretmana, kojeg izvodimo i kojeg volite tijekom cijele godine!
– Zbog njegove jednostavne i nezahtjevne primjene ( možete ga koristi i u pauzi za ručak ili kavu, ali i uz neke druge tretmane, npr. kod tretmana lica, manikure i sl.)
– Zbog izuzetno učinkovitih rezultata, rado ga preporučujemo!
– Uvijek uz napomenu ‘volimo Teslu’ i doista volimo Teslu, zbog električne energije i njenih terapeutskih dijelovanja na ljepotu, zdravlje i oporavak tijela.

Dakle, nekoliko je razloga, osim onog ‘ležim i vježbam’ i to sa doista snažnim rezultatima,  drugi, a ne manje važan je, dok struje rade svoje, mi možemo raditi na Vama neki drugi tretman.

I u nedostatku vremena, sa kojim se svi borimo, u najkraćem vremenu, napravimo Vam najviše.

Green former je uređaj kojeg koristimo za poboljšanje tonusa kože i mišića, za smanjivanje celulita, za smanjivanje masnih nakupina, u slučajevima kad je potrebno raditi na poboljšanju i pojačanju metabolizma ili mikrocirkulacije i na kraju, kao limfnu drenažu.

Inače, uređaj je opremljen slijedećim programima:

Limfna drenaža, za detoksikaciju i stimuliranje limfnih kanala.

Lipoliza, za mršavljenje, razbijanje masnih stanica i uklanjanje štetnih masnih nakupina 

Celulit I i II stupnja 

Celulit III i IV stupanja

Tonifikacija, za oporavak opuštenog tkiva, jačanje slabe muskulature i atrofiranih mišića… zbog nedovoljnog kretanja, zbog ne vježbanja, ili zbog posljedica neke bolesti koja je predhodila…

Iontoforeza, program koji služi za uspostavljanje pravilnog polariteta unutar stanice, te boljeg iskorištavanja aktivnih supstanci iz preparata koje nanosimo na tijelo, ali i onih koje unosimo putem hrane..

Kao i kod drugih tretmana i rješavanja problema, za svakog klijenta radimo program.
Koristimo ga samostalno ili često u kombinaciji sa drugim tretmanima, prema potrebi organizma, prema problemu i svakako u dogovoru sa Vama.

Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook