Laser i IPL

Laser i IPL

Laser i IPL
Zahvaljujući svojim specifičnim svojstvima IPL, kao i lasersko svijetlo, već dugi niz godina, koriste se u tretmanima ljepote i njege.
Trajno uklanjanje dlačica fototermolitička epilacija, fotodinamička epilacija, pomlađivanje kože, fotorejuvenacija, remodeliranje tkiva, oporavak tkiva ostećenog strijama, ožiljcima, aknama, kapilarama – tretmani su koji su nezamislivi bez ove tehnologije. 

Pažljivim odabirom primjerene valne dužine i snage, moguće je u nekoliko tretmana postići zavidne rezultate.
Danas su uređaji sve sofisticiraniji i već sa par tretmana, možemo postići izvrsne rezultate i bez štetnih posljedica.

Laser i IPL koje koristimo u Beauty 2000, su uređaji koji se koriste diljem svijeta, odobreni od FDA i sa svim potrebnim certifikatima i odobrenim za korištenje u kozmetičkim salonima u EU.

Primjenom jedne ili kombinacijom ovih tehnologija, postižemo odlične rezultate u pomlađivanju, riješavanju ožiljaka, smanjivanju strija, uklanjanju dlačica, od najtamnijih do najsvjetlijih, te kapilara na licu i nogama, uklanjanju hiperpigmentacije i različitih lezija na koži.

Također, izvrsni rezultati se postižu u tretmanima tijela, kao neinvazivna lipoliza i uklanjanje nakupljenih masnoća u obliku jastučića i masnog tkiva, na trbuhu, koljenima, nadlakticama, bedrima ili gdje god se nalaze. Specifičnost je u tomu što možemo djelovati lokalno na specifičnu zonu, kao i na vece zone, na edematozni i fibrozni celulit.

Uz rješavanje problema dlačica i kapilara, IPL je posebno učinkovit pri rješavanju hiperpigmentacije i tamnih mrlja, odnosno svih neestetizama kod kojih je naglašena pojacana pigmentacija. Zbog smanjenja proizvodnje estrogena, na koži se mogu pojaviti različite neestetske i pigmentne promjene: kapilare, staracke i hormonalne fleke, razlicite keratoze itd.

Obzirom da ova svijetlost djeluje razgradjujuce na pigment, upravo zahvaljujući ovomu, rezultati fotorejuvenacije su fantastični, te nakon nekoliko tretmana koza postaje biserno čista, zategnutija i pomladjena.

Imate li bilo koji od navedenih problema slobodno nam se javite, rado ćemo napraviti besplatni pregled, konzultacije i sugerirati najbolji način rješavanja, baš za Vas.

Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook