Cupping terapija medicinska masaža športska masaža

Cupping terapija medicinska masaža športska masaža

Cupping terapija medicinska masaža športska masaža

Što je to i komu je namijenjeno?
Medicinska masaža – pročitajte više ovdje…
Športska masaža – pročitajte više ovdje…
Cupping terapija, NOVO – trenutno u cijelom svijetu, vrlo trendy terapija u održavanju i njezi tijela i lica!
Medjutim, ova terapija zapravo nije ništa novo. Kao dio komplementarne medicine, poznata je još iz vremena antičkih naroda. Prakticirali su ju stari Egipćani, i kao metoda, koristi se u tradicionalnoj kineskoj medicini kao i ostalim istočnjačkim kulturama. Tekst o tomu kako su stari Egipćani izvodili cupping terapiju, pronađen je u najstarijoj poznatoj knjizi iz medicine The Ebers Papyrus.
(1,550. prije nove ere.)

Danas ju uglavnom primjenjujemo za poboljšanje stanja mišićnog tkiva, uklanjanje napetosti i bolova, te poboljšanje cirkulacije i uklanjanje toksina iz organizma.
Posebno se preporuča, a i rado ju koriste športaši i menadžeri širom svijeta. Žene, uz sve rečeno, prepoznale su ju kao izvrsnu metodu za rješavanje celulita, uz anticelulitnu masažu i zatezanje opuštenog tkiva, uz klasičnu masažu.
Tretmani lica, uz limfnu drenažu ili aroma masažu, dobili su jednu drugu dimenziju sa ovom tehnikom.
Također je posebno korisna, odlična je potpora i vrlo često se primjenjuje uz masažu ledja, za opuštanje mišićne napetosti, uklanjanje bolova i razgradnju miogeloza.

Cupping terapija se izvodi na način, da se posebno dizajnirane čaše, cups, postavljaju na točno određene pozicije na tijelu, na bolna mjesta. Čaše se postavljaju na poseban način, kojim se stvori vakuum u koži i fasciji. Ovo proizvede učinak rahljenja mekanog potkožnog tkiva, čime trenutno dolazi do bolje prokrvljenosti, što dovodi do odlične cirkulacije tretiranog područja.

Dolazi do snažne razgradnje nakupina mliječne kiseline i do pojačanog otpuštanja toksina.
Cijeli učinak ima za posljedicu dobar osjećaj, zdravije stanje organizma, a sve skupa dovodi do boljeg izgleda.
Kombiniramo ju sa medicinskom, športskom, aroma masažom ili limfnom drenažom, ovisno o vašim potrebama i potrebama vašeg organizma.
Trenutno vam nudimo cupping terapiju, medicinsku i športsku masažu po promotivnim cijenama
Tako da tijekom ožujka, možete isprobati ove predivne tretmane po prilagođenim cijenama, kako biste upoznali ovu zanimljivu i korisnu tehniku!
Dobro došli!

 

Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook