Beauty mix masaža – medicinska – anticelulitna – aroma masaža

Beauty mix masaža – medicinska – anticelulitna – aroma masaža

Opće stanje i izgled našeg tijela, odrazavaju i rezultat su naseg psihofickog stanja. Različiti problemi sa kojima se nosimo, odnosno sa kojima smo se nosili u prošlosti, rezultiraju nasim trenutnim izgledom. Ova spoznaja, između ostalog, rezultat je dugogodišnjeg rada i razgovora sa klijentima.

Beauty mix masažu smo osmislili upravo  iz razloga, što je danas neophodno, ponuditi najvise u sto kracem vremenu. Sve veći nedostatak vremena, zbog poslovično poznatog tempa kojim živimo, zahtjeva često upravo ovo.
Individualnim pristupom i posebnim masažnim tehnikama, na problematičnim dijelovima tijela, postižemo najviše.

Aromamasaza lica i tijela sa posebnim zadrzavanjem na ciljanim dijelovima tijela i problema. Leđa i miogeloze, noge i celulit,  lice, digitopresura, relax i otpustanje stresa, pokretanje i uklanjanje toksina, zarobljenih u staničnim međuprostorima.

Svojim bujanjem upravo u tim međuprostorima, toksini dovode do loše cirkulacije i upalnih procesa. Time, u predjelu leđa, nastaju miogeloze, nakupine mliječne kiseline, a u predjelu bedara, trbuha, gluteusa ili ruku, celulit.
Posljedice se ogledaju u bolnim leđima u predjelu ramena, vratnoj kralježnici, u gornjem dijelu tijela, odnosno ružna narančina kora, teške noge, opušteno i rahlo mlohavo tkivo u donjem dijelu tijela.

Dakle, ovo je ciljana terapeutska masaža cijelog tijela u trajanju od 60 min.

Kao što je naprijed rečeno, primjenjujemo različite tehnike, ovisno o problemu i vašim potrebama.
Medicinska  masaža, otklanjujći miogeloze, smanjuje i otklanja  bolove i napetost u mišićima leđa, vrata i ramena.
Anticelulitna masaža, čvrstim dubokim drenažnim pokretima, na dijelovima tijela zahvaćenim celulitom, razbija celulitne jastučiće, poznate kao narančina kora.

Aroma masažom obuhvaćaju se ostali dijelovi tijela. Inače, masaža se izvodi biranim biljnim uljima, oplemenjenim esencijalnim uljima visoke kvalitete.

Masazu završavamo dubokom relax masazom dekoltea, vrata i glav.

Ovu masažu možemo izvoditi, kao četveroručnu.

Usluga

1 tretman

4 tret. 1/4

8 tret.

 beauty mix, 70′  350,00 kn  1.120,00  kn, 280/1  1.960,00 kn, 245/1
Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook