Elektroepilacija

Elektroepilacija

Pojačana dlakavost kod žena je danas dosta raširena. Higijenski standardi podrazumijevaju glatku i čistu kožu. Sukladno tomu na tržištu se nudi sve veći broj metoda za uklanjanje dlačica, od malih aparata za kućnu upotrebu do najsuvremenijih laserskih i IPL uređaja, za trajno uklanjanje dlačica.
Imate li sporadične dlačice na licu i niste raspoloženi za laser ili IPL, a želite ih se riješiti dugotrajno, elektroepilacija je za Vas. 

Elektroepilacija je jedna od metoda za trajno uklanjanje dlačica, koja se uglavnom primjenjuje na manjim zonama. Zasniva se na istovremenom djelovanju galvanskih i VisokoFrekventnih struja, pri čemu se dolazi do zagrijavanja i luženja tkiva. Lužina rastvara germinativnu stanicu i time uništava dlačicu. Ukoliko je dlačica u fazi rasta, ona je trajno, bolje reći dugotrajno uništena.

Cijeli postupak se izvodi na način da se vrlo fina tanka elektrodica uvodi u kanalić, folikul dlačice i pušta se struja. Aplikacija je relativno kratka, neznatno bolna, a dužina trajanja ovisi o količini i čvrstoći dlačica.

Postupak je neophodno ponovljati nekoliko puta, kao i kod svih drugih metoda.
Zahvačljujući različitom intenzitetu i različitim ciklusima rasta dlačica, tretman se događa u različitim fazama rasta.(anagena, katagena ili telogena faza.)
pa su i rezultati su različiti, a tretmani se trebaju obvezno ponavljati, prema potrebi i brzini rasta. U početku češće, tjedno, dvotjedno jednom, a potom sve rjeđe.
Ne dozvolite da vas dlačice izluđuju, sve su rjećive, samo treba pronaći pravu metodu!

Dobro došli!

Usluga

10 min

slijed. 10 min.

elektroepilacija  50,00 kn  30,00 kn
Zahvaljujemo ako podijelite sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook