Green Former – aparat za elektrostimulaciju mišića

Green Former – aparat za elektrostimulaciju mišića

Green Former - aparat za elektrostimulaciju mišića

Aparat za elektrostimulaciju – kombinacija izmjenične i istosmjerne struje.

(celulit, lipoliza, tonifikacija, limfna drenaža)

Biološki efekti istosmjerne(galvanske) struje:

Poboljšanje metabolizma u stanici – poboljšano korištenje kisika i izmjena ugljičnog dioksida, bolja cirkulacija, poboljšanje metabolizma u tkivu. Vrlo često, zahvaljujući ovom efektu, dolazi do otvaranja kapilarica koje se inače ne koriste, čime se omogućuje maksimalno putovanje aktivnih sastojaka u najdublje slojeve kože. Učinak je poticanje i oživljavanje stanica, tkiva, malih mišićnih skupina a time i cjelokupnog izgleda kože.

Biološki efekti izmjenične struje:

Kao kod istosmjerne, plus povećana cirkulacija limfe provocirana brzim kontrakcijama mišića, učinak je povećanje volumena mišića. Otpuštanje endorfina, aktiviranje mehanizama koji dovode do deblokade kralježnice, oslobađanje masnih nakupina, provocirajući smanjenje akumuliranih masnoća. Ovaj učinak se koristi kod tretmana mršavljenja i celulita u tretmanima tijela, upotrebom aparata GREEN FORMER.

Green former koristimo za tretmane održavanja i oporavka tijela u slučajevima koji traže poboljšanje metabolizma i lokalne cirkulacije kod kože bez tonusa, suhe i dehidrirane, opuštene kože, naborane i sl. Odlična je podrška estetskim tretmanima osim za poboljšanje tonusa, takodjer i uklanjanju celulita i mršavljenju.

Učvršćivanjem velikih mišića duz kralježnice, nogu i trbuha,  postiže se uklanjanje problema bolnih i ukočenih ledja, te oslabljenih mišića.

Poboljsava se cirkulacija, zglobna pokretljivist i opcenito poboljsavaju fizioloski procesi.

Ukoliko zelite doci brzo do odlicnih rezultata na jednostavan, ugodan i zdravstveno vrlo koristan nacin, ovo je tretman za Vas.

Dobro dosli!

Usluga

1 tretman

dio tretmana njege tijela

10 tretmana

 body former  170,00 kn  120,00 kn  1.190,00 kn
Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook