Mezoterapija, dermaroler – Microneedling

Mezoterapija, dermaroler – Microneedling

Mezoterapija, dermaroler - Microneedling

Mezoterapija je medicinski i kozmetički neinvazivan postupak unošenja aktivnih supstanci u dublje mezo slojeve kože.

Radi postizanja bržeg i boljeg rezultata, ovaj postupak se koristi u različitim slučajevima i na različite načine. Jedan od njih je medicinski dermaroler ili micro needling, mali uređaj sa velikim brojem (180-360) tankih finih iglica različite dužine (0,5 – 1,5 mm, mi koristimo).
Rolajući ovim uređajem po ciljanoj zoni, točno određenim pokretima i smjerovima, u koži se kontrolirano kreiraju mnogobrojni sitni mikrokanalići.
Dva su učinka ove akcije. Jedan je da se postiže najprirodniji poticaj koži i mikrostrukturama, da u potrebi samozaštite, aktiviraju proizvodnju novog kolagena i elastina.
Drugi je da putem ovih kanalića, serumi i aktivne supstance koje apliciramo, znatno bolje prodiru u dublje slojeve kože.
Unatoč tomu što se sve odvija na mikro razini, stanica dobija informaciju o oštećenju kože, dolazi do aktiviranja ubrzanog procesa diobe stanica i do regeneracije, pojačane prozvodnje kolagena i elastina. Tijekom postupka, ali i nakon njega, ciljano se apliciraju preparati sa aktivnim supstancama različitog djelovanja.
Zbog ove dvije činjenice, samoregenerativne i boljeg prodiranja aktivnih supstanci u dublje slojeve kože, u kojemu se i događaju svi procesi, dolazi do snažnijeg oporavka kože, popravljanja tonusa i ubrzane regeneracije.

Ovisno što nam je krajnji cilj, koristimo različite serume u vidu  vitaminskih koktela, antioksidansa,  hijaluronske kiseline, kolagena, elastina i drugih aktivnih supstanci.

Za antiage program, apliciramo supstance i koktele sa antiage djelovanjem, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu, kolagen, elastin.

Za masnu kožu, celulit i proširene pore, koktele sukladno tomu.

Za strije, hiperpigmentaciju, nedostatak kose, ožiljke, biramo supstance sukladne problemu.

Microneedling je trenutno vrlo popularan i ‘must have’ tretman za mnoge nedostatke.

Razlog je vrlo prozaičan, a nalazi se u jednostavnom, a izuzetno učinkovitom pomlađivanju kože, te stimulirajućem oporavku mnogih problema.

Svaki klijent uz program ili tretman dobija svoj dermaroler, kojeg poslije može koristiti, za kucnu upotrebu.

Cijena kompletnog programa je ovisna o problemu, a u cijenu prvog tretmana, uključena je cijena dermarolera, kojeg klijent dobija za vlastitu upotrebu, nakon završenog ciklusa. Kao i kod svih problema, na prvom mjestu je cilj i on je taj koji definira program, način i duljinu trajanja. Svaki problem je individualan i svakomu tako prilazimo.

Dođite, popričajmo o Vašem problemu i zajedno nađimo najbolji program, baš za Vas.

Dobro došli….

Usluga

1.tretman + dermaroler

2. tretman

paket x5
280,00/1

tretman lica 470,00 kn  320,00 kn  1.400,00 kn
* tretman ruku – anti age
* strije
* oporavak vlasišta – kosa
* celulit
 * ožiljci
 *

* tretmane dogovaramo individualno, tijekom konzultacija!

Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook