Njega osjetljive kože sklone crvenilu i kapilarama

Njega osjetljive kože sklone crvenilu i kapilarama

Njega osjetljive kože sklone crvenilu i kapilarama

Za tanku, suhu i dehidriranu kožu sklonu crvenilu i kapilarama, kažemo da je osjetljiva. Ova koža snažno i vrlo lako reagira na vremenske promjene i temperaturne izmjene vjetar i kisu, vruće i hladno, na cjelodnevni boravak u suhom klimatiziranom, zatvorenom prostoru, na nedovoljno kisika, na nagle promjene prostora iz zatvorenog u otvoreni, na promjene raspoloženja.

Ova osjetljivost je puno dublja i najčešće je posljedica načina života, hormonalnih poremećaja, stresa, ne rijetko pogrešne njege. Opce stanje koze je da je uglavnom dehidrirana, crvena i prhutava. Ovakva koža traži prilično pažljiv pristup, i često vam  je teško pronaći prave preparate za kućnu njegu, što za posljedicu ima naprijed navedene simptome.

Mi bismo dodali jos, da ovakva koza ima snazan zastitni ucinak, senzibilitet, ali slab imunitet. Za oporavak i podizanje imuniteta, neophodan je ciljani intenzivan program, odnosno ciklus tretmana sa zaštitnim djelovanjem, dovođenje hidratacije u ravnotežu i oporavak krvnih sudova i uklanjanje popucanih kapilara.

Na čemu se zapravo zasniva pristup njezi ovakve kože i kako to radimo? – Postoji nekoliko metoda koje koristimo.
Preparativne ili aparativne metode, ali i kombinacija. Uglavnom, sve ovisi o problemu, koliko je naglašen do koje mjere želimo ići. Kojim intenzitetom?

Preparati bogati polifenolima – ekstrakti bijelog čaja i kestena, djeluju zaštitno i obnavljajuće na stijenke sitnih krvnih sudova, mikrocirkulaciju i podizanje staničnog imuniteta, te hijaluronska kiselina koja pomaže narušenoj ravnoteži vlažnosti kože.
Ovo su neke od aktivnih supstanci koje su po svojim svojstvima vrlo efikasne i kompatibilne sa kožom, i uz koje je oporavak vrlo izvjestan.

Kao i kod svih drugih slučajeva, programe radimo za svaki pojedinačni problem. Nakon razgovora sa Vama i otkrivanja uzroka, zajednički dogovaramo proces njege. Naglasak je na Vašoj suradnji koja je neophodna.

Laser, IPL, ultrazvuk, galvanske struje, odlična su podrška rješavanju i najzahtjevnijih problema kapilara na licu, kao i slabe tanke kože.

Nazovite i dogovorite Vaš termin za konzultacije!
Sigurno mozemo riješit Vas problem ali i preporučiti preparate za kućnu njegu.
Pravilna kucna njega je izuzetno važna, vjerujte…!

Dobro došli…!

Usluga

1 tretman

paket +6

paket +10

 skin rezonance CZ  350,00 kn  1.575,00 kn  2.450,00 kn
 kuperoza, laser  600,00 kn  2.520,00 kn            /
 kuperoza, IPL  550,00 kn  2.310,00 kn             /
 + UZV     50,00 kn      225,00 kn    350,00 kn
 + HSR face  100,00 kn      450,00 kn    700,00 kn
Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook