Piling i njega tijela

Piling i njega tijela

Piling i njega tijela

Piling tijela izvodimo kao samostalan ili kao dio tretmana tijela kod anticelitnih, nutritivnih ili tretmana mršavljenja. Svrha mu je skidanje površinskih mrtvih stanica na koži. Zahvaljujući tomu koža je čišća, prokrvljena, bolje diše, pore su otvorene i poboljšano je djelovanje aktivnih sastojaka iz maski, seruma, gelova, krema, esencijalnih ulja koji se nanose na tijelo prilikom njege. Poboljsana je regeneracija.

Pore su pročišćene, otvorene i aktivne supstance lakše prodiru u unutrašnjost kože, u dermis gdje se dogadja proces obnove.

Piling kože cijelog tijela preporuca se raditi tijekom cijele godine. Svako razdoblje ima svoje razloge. Koža je živ organ i stalno se regenerira pri čemu se stvaraju nove stanice i nova mlađa koža a odbacuju se stare. Radi održavanja i njege potrebno je povremeno skinuti mrtve stanice, posebno na mjestima do kojih nam je svakodnevnom higijenom nemoguće doći. Na taj način sprečavamo nastajanje različitih neestetskih pojava na tim djelovima tijela (leđa, nadlaktice, grudi, bedra).

Upravo na ovim mjestima često se znaju pojaviti različiti prištići, mrlje, hiperpigmentacija i sl.

Posebna preporučamo ovaj tretman prije izlaganja suncu ili solariju, te obvezno uz tretmane tijela!

Usluga

samostalan tretman

dio tretmana njege

 piling tijela  270,00 kn  150,00 kn
Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook