Ultrazvuk – celulit, tonifikacija, protuupalni tretmani

Ultrazvuk – celulit, tonifikacija, protuupalni tretmani

Ultrazvuk - celulit, tonifikacija, protuupalni tretmani

Ultrazvuk je uređaj koji  emitira zvučne valove visoke frekvencije, potpuno nečujne ljudskom uhu. U kozmetici se najčešće koristi u anticelulitnim tretmanima i tretmanima protiv bora, za oporavak i oživljavanje opuštene i umorne kože, protiv crvenila, za regulaciju lučenja sebuma i u tretiranju razlicitih.

U anticelulitnim tretmanima najbolji se rezultati postižu u tretiranju lokaliziranih celulitnih nakupina na bedrima, koljenima i gležnjevima. Rezultati, su trajniji i brže vidljivi u slučaju mekanog, edematoznog celulita prvog stupnja. Jedan tretman ultrazvukom traje otprilike 20-40 minuta, ovisno o veličini zone koju tretiramo.

Nakon tretmana ultrazvukom, preporučujemo aroma masažu ili limfnu drenazu. Kombinacija ovih tretmana je najucinkovitija.

Broj tretmana se dogovara, ovisno o pojedinom slučaju – najčešće između 6 i 20 tretmana.

Ultrazvuk primjenjujemo i u tretmanima za njegu i oporavak kože lica. Primjena ultrazvuka kod tih tretmana je nešto složenija, a tretmani traju kraće.
U kombinaciji s ostalim metodama tretmani ultrazvukom, daju izvrsne rezultate kako u rješavanju celulita, tako i kod mnogih drugih problema.

Usluga

1 tretman

dio tretmana njege

10 tretmana

 Ultrazvuk tjela, 30 min  180,00 kn  130,00 kn  1.260,00 kn
Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook