Ayurveda – ako možete birati, birajte zdravlje

Ayurveda – ako možete birati, birajte zdravlje

Ayurveda - ako možete birati, birajte zdravlje

‘Unutarnja inteligencija tijela je krajnji i najviši genij prirode. Ona zrcali mudrost svemira. Bolest nije potreba, nego izbor.’

Koliko ste upoznati o tomu što je Ayurveda ?
U Beauty 2000, u sve naše usluge ugrađena je spoznaja o različitosti svakog čovjeka. Upravo te različitosti na svim razinama, definiraju i naš pristup njezi. Ayurveda kao filozofija, utkana je gotovo u svaku našu uslugu.
Međutim, kao cjelovitu uslugu, možete ju upoznati u Ayurvedskoj masaži 152 pokreta, po metodi i učenju prof.Amadia Bianchia. Upravo pod ovim imenom je zaštićena i priznata od CIDESCO – a.

Ukratko, to je masaža toplim uljima, biranim prema vašem tjelesnom tipu pripadnosti (pitta, vata, kapha). Služi kao prevencija za bolesti, djeluje antistresno, dubinski opušta i puni organizam energijom, te potiče želju za zdravim životom.
Zapravo vraća vas vama.
Bolest nije potreba, bolest je izbor.

Inače, prof. AMADIO BIANCHI ima svoje škole ayurvede i yoge širom svijeta.

‘CIDESCO je internacionalno udruženje terapeuta ljepote, koje predstavlja najviše standarde u estetici i njezi, u više od 30 zemalja. CIDESCO diploma je najprestižnija svjetska kvalifikacija na polju estetskih i beauty tretmana. Sa više od 230 CIDESCO škola diljem svijeta, uključujući osam u SAD, zainteresiranim studentima se pruža bogat izbor obrazovanja u cijelom svijetu….’

‘CIDESCO is an international beauty therapy association representing the highest standards of esthetics in more than 30 countries. The CIDESCO Diploma is the world’s most prestigious qualifications in the field of esthetics and beauty therapy. With more than 230 CIDESCO schools around the world, including eight in the U.S., interested students have a wealth of educational choices worldwide.’

Ako se ne osjećate dobro, ako mislite da vam ništa više ne polazi za rukom i da gubite kontrolu nad svime oko vas, ako vam se čini da se sve urušava, a vi nemate snage niti volje za boriti se, to je bezuvjetan znak da ste pod velikim stresom.
Signal je to da morate otpustiti previše nagomilanih negativnih emocija, strahova, dilema i pružiti si najkraći ali i najefikasniji bijeg od svega, opustiti tijelo i um i pokloniti si ovaj najkraći ali najefikasniji anti stres tretman.

Vjerujte, nakon ove masaže postajete druga, drugačija, nova, snažnija, opuštenija osoba, spremnija za uhvatiti se u koštac sa svim onim što se činilo neriješivim. Sa obnovljenom snagom, veselije i vedrije pristupit ćete svemu.

Da, i pomlađeno!

Nazovite nas i dogovorite ovaj čaroban tretman i, pobijegnite, nakratko od svakodnevice!

I ne zaboravite, bolest je izbor, kaže ajurveda, a mi biramo zdravlje, izaberite i vi!
Možda Vas zanima i ovo…

Dobro došli…!

Usluga

1 tretman

4 tretmana

8 tretmana

 ayurvedska masaža  350,00 kn  1.120,00 kn  1.960,00 kn
Hvala puno što ste podijelili priču sa Vašim Fb prijateljima...Share on Facebook